Подобри удовлетвореността и средата на работа в компанията си.

Може да участваш като компания или ако сте служител да номинирате компания.
scroll

Как да участвам ако съм:

Работодател

01
Попълни данни за компанията си във формата тук.
02
Заплати такса за участие.
03
Изпрати мейл до всички служители на компанията с подадения от нас текст и линк към платформата на BeyondWork.
Участвай

Служител

01
Ако искаш да дадеш твоята исрена обратна връзка към работодателя си и да подобриш работната среда за всички, използвай бутона „Номинирай“ и ние ще поканим твоята компания да участва в BeyondWork.

Номинацията е анонимна и отнема 1 минута.

Можеш да номинираш всяка компания, регистрирана в България, която има поне 50 служители.
Номинирай

Участвай като компания

* Всички полета са задължителни.
Екипът на BeyondWork е на разположение да съдейства, ако имате въпроси или затруднения по попълване на формата за участие
Приложи лого
Данни за фактура
Благодарим за участието! 
Ще получите имейл за следващи стъпки.
Имаше грешка при въвеждането на формата. Моля уверете се, че сте попълнили всички полета коректно.

Номинирай компания

*Всички полета са задължителни.

Можеш да номинираш всяка компания, регистрирана в България, която има поне 50 служители.

Благодарим за участието! 
Ще получите имейл за следващи стъпки.
Имаше грешка при въвеждането на формата. Моля уверете се, че сте попълнили всички полета.

Процес по кандидатстване, оценка, препоръка и награждаване

01
Компанията попълва своите данни за участие
02
Заплаща се такса за участие
03
Компанията получава текст и линк, които да изпрати до всички служители
04
Служителите имат две седмици. за да подадат искрена обратна връзка в онлайн платформата на BeyondWork
05
Софтуера на BeyondWork генерираавтоматично резултат на компанията. с който та се състезава в своята бизнес индустрия
06
Учен от екипа ни описва препоръки към компанията
07
Най-добрите по индустрии получават награди на церемония по награждаване
08
Всички компании получават своя резултат, препоръка и бенчмарк
Заяви своето участие до
01
Дни
01
Часа
01
Минути
01
Секунди
* Можете да попълните формуляра за участие до 7 април 2023 г.

Условия за участие

01
Право на участие и размер на компанията
В BeyondWork могат да участват всички компании, регистрирани в България, които имат 50+ служители.
02
Срок за попълване
Компанията трябва да изпрати текст и линк, подаден от BeyondWork, за участие в проучването към всички служители. След изпращане на мейла към тях, BeyondWork приема отговори в рамките на две седмици. За компании с над 2000 служителя срокът е един месец.
03
Необходим процент участници
Поне 30% от служителите на компанията трябва да попълнят анкетата, за да може компанията да участва в конкурса. Ако в двуседмичния период компанията няма достатъчен процент респонденти на анкетата, получава анализ и препоръка от проучването в определения за това срок, но не може да участва в състезанието за награда в своята индустрия. Броят служители на компанията се взима от данните на НОИ.
04
Победители
Във всяка индустрия обявяваме по един победител. Не оповестяваме финалисти по индустрии. Във всяка индустрия обявяваме само брой на участниците, без имена на компании. Имената на участниците се обявяват общо за всички индустрии.
05
Оценка
Оценката на всяка компания се базира изцяло на обратната връзка от служителите. Процесът по формиране на оценка е напълно автоматизиран и се извършва от софтуер, който не позволява човешка намеса.
06
Период на кандидатстване
Компаниите могат да участват и служителите могат да номинират за участие в BeyondWork от 22.11.2022 г. до 07.04.2023 г.
07
Церемония по награждаване
Победителите от конкурса ще бъдат представени на церемония по награждаване на 10.05.2023 г. в Hyatt Regency Sofia.
08
Резултати и анализ
Всички компании, участвали в проучването, ще получат анализа и конкретните препоръки за факторите, изследвани от BeyondWork, два дни след обявяване на победителите от конкурса.
09
Такса
Всяка компания участник в проучването заплаща такса от 3600 лв. без ДДС. Компанията не дължи допълнителна такса за участие в конкурса или при получаване на отличието.
10
Държава на регистрация
Допуска се участие както на български, така и на регистрирани в България представителства на международни компании. 
11
Необходим брой кандидатури
В случай че в дадена категория няма четири или повече участници, категорията се канселира и участниците се насочват към някоя/някои от другите категории, подходящи за тях.
12
Допустимост за участие в наградите
За наградата „BeyondWork Работодател на годината“ се допускат само участници, преминали през проучването на BeyondWork, и само ако поне 30% от общия брой служители на компанията са попълнили анкетата. За общ брой служители се счита публичната бройка на служителите към датата на кандидатстване.
13
Отказ от участие в конкурса
В случай че някоя от компаниите, възползвали се от услугите на BeyondWork, не желае да участва в Конкурса, въпреки че отговаря на условията за участие, изложени в т. 3 от настоящите "Условия за участие", следва изрично да уведоми за това BeyondWork, в писмена форма,  следния имейл адрес: hello@beyondwork.bg 5 дни след завършване на участието си в проучването.
14
Сигурност на данните
Всички данни, събрани в проучването на BeyondWork, се съхраняват в Microsoft® Azure. Azure защитава данните, като използва различни методи за криптиране, протоколи и алгоритми, включително двойно криптиране. Всички  данни, събрани в проучването на BeyondWork, се записват само в платформата за съхранение на Azure, криптирани са чрез 256-битово AES криптиране и са съвместими с FIPS 140-2. Така осигуряваме високо ниво на защита от външни за BeyondWork лица и гарантираме сигурността на данните, събрани за компаниите, участващи в проучването.
15
Достъп до резултати
Достъп до индивидуалните резултати на всеки Работодател, в това число до съдържанието на Анализа, Препоръката и сравнителния анализ, имат единствено основателят на BeyondWork, учените и софтуерните специалисти, част от екипа на BeyondWork, както и лицето, което Работодателят е посочил като „Лице, което да получи Анализа и Препоръката.“ BeyondWork няма да предоставя достъп до тези данни на служителите на Работодателя.
16
Поверителна информация
Във връзка с изпълнението на задълженията на BeyondWork по настоящите Общи условия последният ще може да получава достъп до информация, която е поверителна за Работодателя /„Поверителна информация на Работодателя“/. По силата на настоящите Общи условия за Поверителна информация за Работодателя се смятат всички данни, чрез които Работодателят може да бъде разпознат /идентифициран/ от трети лица.
17
Споделяне на резултати
BeyondWork ще използва част от събраните данни от всички участници, за да сподели ключови находки за различните индустрии и цялостното ниво на удовлетвореност на служителите в България. Споделяната от BeyondWork информация няма да включва персонални резултати на който и да е участник и/или данни, с които компания може да бъде разпозната от трети лица. Споделените от BeyondWork данни могат да бъдат:
- Средно ниво на удовлетвореност на служителите по отношение всеки един от факторите. Средното ниво на удовлетвореност ще бъде разгледано както за всяка индустрия поотделно, така и общо за всички индустрии, разпознати от Конкурса.
- Статистически данни за процент служители във всяка индустрия, посочили определен отговор на всеки един от 71 въпроса във Въпросника.
- Сравнителен анализ на данните по горепосоченото между индустриите, разпознати от конкурса.
- Брой на служителите във всяка индустрия и/или общо за всички индустрии, които са посочили конкретен отговор на въпросите от проучването.
- Брой на служителите във всяка индустрия и/или общо за всички индустрии, които са попълнили проучването.
- Други данни, които не идентифицират компаниите участници в проучването или неговите служители.